Exlearnedu.se Tillgänglighetsuttalande

Uppdaterad: december 2019.

Övergripande

exlearnedu.se strävar efter att se till att dess tjänster är tillgängliga för personer med funktionshinder. exlearnedu.se har investerat en betydande mängd resurser för att säkerställa att dess webbplats görs enklare att använda och mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning, med den starka troen att varje person har rätt att leva med värdighet, jämlikhet, komfort och oberoende.

Tillgänglighet på exlearnedu.se

exlearnedu.se gör tillgänglighet widget för UserWay webbplats tillgänglig som drivs av en dedikerad tillgänglighetsserver. Programvaran gör det möjligt för exlearnedu.se att förbättra dess överensstämmelse med riktlinjerna för tillgänglighet för webinnehåll (WCAG 2.1).

Aktivera tillgänglighetsmenyn

Tillgänglighetsmenyn exlearnedu.se kan aktiveras genom att klicka på ikonen för tillgänglighetsmeny som visas i hörnet på sidan. När du har aktiverat tillgänglighetsmenyn vänta ett ögonblick tills tillgänglighetsmenyn laddas i sin helhet.

Disclaimer

exlearnedu.se fortsätter sina ansträngningar att ständigt förbättra tillgängligheten på sin webbplats och tjänster i tron ​​att det är vår kollektiva moraliska skyldighet att tillåta sömlös, tillgänglig och obehindrad användning också för oss med funktionshinder.

Trots våra ansträngningar för att göra alla sidor och innehåll på exlearnedu.se fullt tillgängliga kan det hända att något innehåll ännu inte har anpassats till de strängaste tillgänglighetsstandarderna. Detta kan vara ett resultat av att man inte har hittat eller identifierat den mest lämpliga tekniska lösningen.

Här för dig

Om du upplever svårigheter med något innehåll på exlearnedu.se eller behöver hjälp med någon del av vår webbplats, vänligen kontakta oss under normal arbetstid som beskrivs nedan och vi hjälper gärna till.

Kontakta oss

Om du vill rapportera ett problem med tillgänglighet, har frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta exlearnedu.se kundtjänst enligt följande:

E-post: simon.sjolund@exlearnedu.se