Exlearns får nytt utseende

Idag 11 feb får Exlearn nytt utseende då vi uppdaterar Exlearns färger, ikoner och logga.

Syftet med uppdatering är att göra Exlearn ännu tydligare och enklare för eleverna att hitta och navigera. Då det är utseendet vi uppdaterar kommer allt att fungera som vanligt och eleverna hittar dina kurser, övningsuppgifter och annat material på samma ställe precis som tidigare.

Introduktionen innebära inte några driftsstörningar.

Inloggninssidan

Ny logga och färger gör det tydligare och enklare för elever att hitta och navigera.

Elevsidor

Tydligare och större ikoner med avgränsningar mellan blocken ger en bättre överblick.

Med vänlig hälsning

// Claes Carlsson-Klauzner
Teamleader VUX

Låt LinkedIn fixa jobbet medans du studerar

Har du en intressant profil på Linkedin – då kan du bli kontaktad av en rekryterare.

Exlearn Education tar över efter Mirois konkurs

Den 24 oktober gick MiROi AB i konkurs och Exlearn Education AB tar över största delen av Mirois kommunala vuxenutbildningsavtal. Detta innebär att du som elev, hos de kommuner som överlåtit Mirois avtal till Exlearn Education, inte kommer att påverkas utan fortsätter din utbildning som vanligt.

Med andra ord läser du dina kurser och gör inlämningar och prov precis som vanligt.

Vi hälsar dig välkommen till Exlearn Education och hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Information och kontaktpersoner

Hej,

Detta blir årets sista nyhetsbrev med en uppdatering av läget så här inför jul. Vi som tar över efter Miroi kommer driva det vidare så som tidigare med samma utbildningsplattform och mestadels samma personal. Vi gör allt vi kan för att ni och era elever inte ska råka ut för störningar nu i övergången. Vi har dock haft ett kort avbrott i utbildningsplattformen och vi har fortfarande lite störningar i växeln/telefonin beroende på överlåtelse av tjänst men det ska nu vara omlagt och fungera som vanligt igen inom kort.

Några förändringar blir det när det gäller personal. Christina Törnvall har jobbat inom koncernen under många år och tar över som rektor efter Robin Kahlbom.
Christina nås på: 010-788 00 46

Teamledare för lärarna och administratörerna som tar över efter Brendon Wray är Claes Carlsson-Klauzner. Claes kontaktar ni om det är något ni undrar över eller, har förslag på saker att förbättra eller upplever inte fungerar.
Claes nås på: 010-788 01 46

Cecilia Alm jobbar centralt med att säkerställa prov, labb och metodhantering så att allt fungerar lokalt ute på orterna och att alla prov kommer rätt. Hon säkerställer även anskaffning och uppföljning av APL platser.
Cecilia nås på: 010-788 00 81

Gällande telefoni så har vi samma nummer som tidigare. Gäller all vår personal, administratörer och växel.

När det gäller mailadresser når ni oss fortfarande på samma mail tillsvidare (Mirois mailadresser) men vi kommer byta inom kort vilket ni får information om när det sker. Det kommer även ny webbsida med alla kontaktuppgifter, kursinformation mm. Detta blir efter nyår vilket vi kommer ut med mer information om då.

Har ni frågor – tveka inte att kontakta oss.

Teamledare Claes: 010-788 01 46, claes.carlsson-klauzner@miroi.se
Rektor Christina: 010-788 00 46, Christina.Tornvall@miroi.se

Vi önskar er nu all en riktigt god jul och ett gott nytt år så återkommer vi med mer information efter nyår!!!